perjantai 10. helmikuuta 2012

Vintage Friday vol.4

Photobucket

Photobucket
Photobucket


PhotobucketPhotobucket
Hellou ja hyvää huomenta :))
Sain eilen illalla tosiaan koodailtua tän blogin ulkoasun tällätteeks, vaikka pientä hienosäätöä saattaa vielä tulla (mm. bannerin ja gadgettien kanssa). Jos siis jaksan enää alkaa leikkimään Html rivistöjen kanssa... Ne on raivostuttavia! Miksei tekstiä voi vaan raahata sinne minne haluaa, sen sijaan, että joutuu kirjoittamaan kymmeniä kilometrejä pientä tekstiä? No jaa, mutta niin.. Blogin ilme on lopputuloksena hieman värittömämpi, mutta ainakin mun mieleen :)
Taidan seuraavaksi sitten nousta sängystä ja keittää aamukahvit. Tai tarkemmin ajatellen voisin vielä hetkeksi jäädä ihanan lämpimään sänkyyn makoilemaan vilttien alla (nimim. torkutan aamuisin aina vähintään kymmenen kertaa). Porukat lähti tänään aamulla Tallinnaan viettään Iskän syndejä, niin viettelen tän viikonlopun himassa kaksin veljen kaa. Paitsi että veli varmaan pyytää tänne lauman kavereitaan, ja mä taas lähden hyppimään kaupungille. No, joka tapauksessa hyviä viikonloppuja kaikille!

/Good morning!
So.. I changed the look of my blog yesterday evening, I think that the new look is actually quite good :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi15.20

  Miksi näin leveä blogimalli? :o harmaa tausta? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin, et saan laiteltua isompia kuvia tänne :)) ja harmaa tausta nyt sopi väreihin, en sit tiä miten kuvien kans sopii yhteen, mut kattelen ainakin vähän aikaa miten se sit toimii :)

   Poista