sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Tallinn

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Viikonloppu alkaa taas olla ohitse, mutta kyllä mä sen aikana aika paljon kaikkea ehdinkin tekemään :) Perjantaina viettelin aikaa vanhan koulukaverin kanssa ja eilen kutsuja olisi ollut kolmille eri synttäreille, mutta yksiinhän sitä tosin vaan ehittiin.
Porukat palaili eilen yöllä Tallinnasta ja tuomisina niillä oli kaljalavojen ohessa vähän muutakin, kuten noi villasukat, suklaa, harmaa neulehame ja Venäjän Vogue.
En nyt mikään Vogue uskovainen oikeastaan ole, mutta Venäjän Voguessa on sitä jotakin. Editorialit ovat yleensä paljon mielenkiintoisempi kuin esimerkiksi Ranskan tai Italian versioissa. Pitäisi vain opiskella Voguen verran Venäjää, niin ymmärtäisi teksteistäkin jotakin!

/Last night my parents came from Tallinn and they brought me woollen socks, a grey knit dress, chocolate and Russian's Vogue.
I'm not a real Vogue believer, but I think that there is just something in the Russian's Vogue compared to Italian's or France's versions of it. Editorials are usually so beutiful! I should learn Russian as much as I could understand Russian's Vogue!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21.59

    lovely pics!
    http://myownsight-flor.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Todella upeita kuvia on!

    VastaaPoista