perjantai 27. joulukuuta 2013

Books

 photo IMG_1766_zps019ea9df.jpg
 photo IMG_1795_zps74cd3323.jpg
Joulu on taas kerran ohitse, ja tällä kertaa se jätti jälkeensä kasan kirjoja ja liiankin täyden vatsan. En ole mikään perinteisen jouluruoan ystävä, joten syömme perheen kanssa maailmanruokia. Pari vuotta sitten teemana oli Japani, viime vuonna Meksiko ja tänä vuonna söimme kyproslaisittain värimerellistä ruokaa. Oli meinaan hyvää!

Myös lahjasaldon teema oli tänä vuonna selkeä: paketeista ilmestyi kirjoja valokuvauksesta tai ruoasta. Ruokakirjat olivat enemmän kuin tervetulleita, sillä olen päättänyt aloittaa syömään uuden vuoden jälkeen muutakin kuin makaronia ja juustoa omilla ollessani, ehkä se nyt onnistuukin :D. 

Kirjojen lisäksi sain tottakai suklaata, Marjo Viitasen kierrätysmatskuista valmistetun muistivihon ja Paola Suhosen Ivana Helsingille suunnitteleman pussilakanasetin, jonka perään olen jo hetken aikaa kuolannut (kuten myös tuota Eyemazing-kirjaa, täydellinen inspiksen tuoja!).

Kotona olemisesta, työskentelystä ja syömisestä on nyt tosin jäänyt päälle levottomuus, jota en oikein osaa purkaa. Pitäisikö uudistaa blogin ulkoasua? Lähteä lenkille? Jotain?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi0.11

  Kokki kiittää ;D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi17.02

  Equipped with a sexy stiletto heel adding a touch of attitude to her gorgeously crafted shape, Christian Louboutin spiked flats are perfect for the warm weather.
  Christian Louboutin 8CM Yellow Leather Tip Pumps
  Christian Louboutin 8CM Nude Leather Pointed Pumps
  Christian Louboutin 8CM Nude Leather Pumps

  VastaaPoista