keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ostoshaaveita

Uuteen kämppään muutto kummittelee jo seuraavana maanantaina - samoin kun uuden koulun aloittaminen uudessa kaupungissa.

Kämppää en ole vielä päässyt edes näkemään, mutta haaveissa elää vielä se toive, että se olis muutakin kuin 90-luvun opiskelijakämppä omituisine väriyhdistelmineen ja pinttyneine tahroineen. Sisustuskin on edennyt jo aika pitkälle, kun oon voinut ostaa ja dyykkailla huonekaluja millimetripaperille kyhätyn pohjapiirrustuksen avulla.

Silti kaikkea on vielä ihan tosi paljon hankkimatta (oikeastaan en oo vielä edes tajunnut mitä oikeasti tarvitsen! Yhdessä kodissa on tajuton määrä tarpeellista tilpehööriä.), lähtökohtahan oli lähempänä nollaa, kun oon tähän asti saanut mukavasti asustella vielä vanhempien luona.
 photo urban_zps9ec9a5d9.jpg
kuvat: Urban Outfitters


 photo zalando_zps67ff5530.jpg 
kuvat: Zalando (Oon tässä viime aikoina kummallisesti hurahtanut oranssiin... Syksyä ehkä? :))


...Mutta joo, mites meneekään :D Imurin tai haarukoiden ostaminen ei käy mielessäkään - vaikka onkin onneksi olemassa äiti, joka pakottaa niitä hankkimaan - mutta erilaisia sohvatyynyjä, mattoja ja huonekaluja jaksan selailla jokaisessa verkkokaupassa, johon vain törmäänkin :).

Muhun otettiin nyt kuitenkin viime viikolla yhteyttä CupoNationista, jonka tarkoituksena on kerätä erilaisten verkkokauppojen tarjoukset/alennukset yhteen paikkaan. Omasta mielestäni homma vaikutti todella helpolta ja ainahan ostoksista on mukava saada esimerkiksi 10 prosenttia alennusta!

CupoNationin sivuilla voit tosiaan etsiä sua kiinnostavia kategorioita (esim muoti, sisustus tai matkailu) tai yksittäisiä nettikauppoja (Zalando, Nelly, Urban Outfitters yms yms), joista CupoNation on koonnut kaikki tarjoukset samaan paikkaan. Osan tarjouksista/alennuksista saa vain CupoNationin sivuston kautta. Tälläinen koodi olisi nyt esimerkiksi Zalandolle (linkki viä CupoNationin alennuskoodiin), jos vaikka olisi tarvetta ostaa pari uutta vaatetta, tai sohvatyynyä, syksyä varten :)sis. mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti