perjantai 19. huhtikuuta 2013

Yellow Submarine

 photo DSC_0808_zps9be5fce7.jpg
Hame/Skirt - 2hand
Paita/Shirt - Polo jeans co
Kengät/Shoes - Topshop
Laukku/Bag - Lumi
Kaulakoru/Necklace - Uniqeco
 photo DSC_0786_zpsd009972f.jpg


Keltainen hame on peräisin prahalaisesta Bohemian retro -vintagekaupasta. Kauppa oli täynnä kauniita vintagemekkoja (joista useimmat olivat sattumalta pinkkejä, joten ei tullut ostettua) ja hieman syrjäisemmän sijaintinsa ansiosta hintatasokin oli kohdillaan. Villakankainen hame maksoi about kympin. Myyjäkin oli ihana kaikenmaailman juttuineen selittäessään veljelleni suunnitelmistaan muuntaa takahuone miesten lepoparatiisiksi sohvineen ja kaljatarjoiluineen, miehillekin sopiva kauppa siis :D.

Hame pääsi heti käyttöön keskiaikaiseen kellariin rakennetulle AghaRTA jazz-klubille. Monilla klubeilla on päivittäin live-musiikkia ja pienet klubit täyttyvät nopeasti aivan täyteen.'

Ja jos jollain tamperelaisella tai lähellä asuvalla on vielä viikonlopun suunnitelmat auki, niin tänään ja huomenna Niagarassa on cinemadrome-tapahtuma ja sunnuntaina Pakkahuoneella järjestetään pitkästä aikaa Designtori (juurikin erään bloggarin työaikojen kanssa samaan aikaan..)!

/I found this woollen vintage skirt from Bohemian retro -vintage shop in Prague. The shop was full of beautiful and reasonably-priced vintage dresses.

2 kommenttia: