tiistai 15. tammikuuta 2013

Kerran kuussa kempsuja

Photobucket
Photobucket

Tiedättekö te astiahullut ihmiset? Ne ihmiset, joilla on kuppi joka tilaisuuteen: on mehukuppi, teekuppi, kaakaokuppi, kahvikuppi, aamukahvikuppi, iltakahvikuppi, masennuskuppi, onnenkuppi ja hyvänpäivänkuppi. Sekä tietenkin kuppi, jota ei koskaan käytetä, mutta "se oli vaan pakko saada, kun se oli niin nätti".

Juon itse kahvini aina samasta kupista - tai oikeastaan mulla on kaksi samanlaista kuppia, jotta en vahingossakaan joutuisi vaihtamaan - mutta myönnän addiktoitumiseni kosmetiikalla läträilyyn. Hiustenhoitotuotteita on vessan kaapissa saman verran kuin kuppi-ihmisellä kippoja astiakaapissa. Kaikkea on kiva kokeilla ja tuotteita voi käyttää mielialojen mukaan.

Läträilyn lisäksi rakastan yllätyksiä ja lahjoja! Siksi oon nyt niin ihastunut LivBoxiin :). LivBox on siis uusi palvelu, johon liittymällä saa kerran kuussa yllätyssetin kempsuja. Tässä tammikuussa tuli toinen pakettini ja oon tosi tyytyväinen. Ihan kuin kerran kuussa joululahjoja! :D

Homma kuulostaa vähän siltä, että odotettavissa olisi ne karmeimman väriset postimyyntiluettelon meikit, mutta sen sijaan tähän mennessä on tullut tosi laadukasta tavaraa. Viime kuussa sain mm Dr. Hauschkan ruusuvoiteen, jonka aion ottaa nyt vakikäyttöön. Tässä kuussa sain Moroccanoilin hiusöljyn, jota olen jo pitempään halunnutkin testailla :). Muita merkkejä on ollut mm. Louis Widmer, Lancome, Kerastase, IsaDora ja Dermalogica. Kuvissa näkyy osa tuotteista plus paketin mukana tuleva selostuslappunen.

Tietenkään kaikki ei aina sovi kaikille, vaikka oonkin ottanut lähes kaikki tuotteet (hiusöljyt, kynsilakan, huulipunan, kuorintavoiteen yms yms) omaan käyttööni. Viime kuussa Sally Hansenin kynsitarrojen kuosi ei kumminkaan ihan sytyttänyt, mutta kaveri otti ne kyllä vastaan sitäkin innokkaammin :).

Kuulostaa kauheelta mainostamiselta, mutta tiedoksi, että tää postaus ollaan tehty täysin omavaraisesti ilman mitään soppareita :D. Oon vaan niin ihastunut tohon ideaan ja kauniin paketin saaminen kerran kuussa on ihan hauskaa :).

Lisää itse kempsuista varmaan myöhemmin, kunhan saan läträiltyä niillä ensin kunnolla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti