keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Valkoisia runoja, valkoisia valheita ja valkoista lunta

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Hyvää Joulua kaikille näin hieman jälkikäteen! Joulu suju enimmäkseen kotona syömässä ja lepäillessä, tuunnaillen henkareita tai leikellessä t-paitoja.

T-paitojen leikkailun syy löytyy lahjojen joukosta: Outi Pyyn Trashion! -kirja! Rakastan yli kaiken sisustuslehtiä ja DIY-vinkkejä, mutta kumpiakaan ei pitäisi edes tuoda lähelleni, sillä muutoin päässäni alkaa soida välittömästi mantra "nyt-heti-pakko-tehdä-nyt-heti-pakko..." ja se on menoa sitten jo... :D

Toinen kirjalahja tänä vuonna oli Miki Liukkosen Valkoisia runoja. Kuultiin Mikin lukevan runojaan kaverin kanssa Indiedaysin Inspiration -bileissä, ja rakastuttiin täysin! Kirja on siis varattu multa jo lainaankin :D.

Kaikkee muutakin mukavaa paketeista löyty, muunmuassa paistinpannu (eipä tarvi tapella iskän kanssa paistinpannujen huollosta ja käytöstä :D) sekä toi kirje :). Lentävien porojen on onneksi aika helppo varastaa banaanipuusta (-ruohosta) banaaneja ravinnokseen :D.

Eipä täs muuta, en jaksanut ottaa kuvia joulukuusesta, sillä se on edelleen semi ruma + se kaatu tossa aamuyöstä... :D Katselkaa siis joulukuusia muiden blogeista, mun pitäis alkaa suunnata jo töihin päin. Hyvää tapaninpäivää! :)


/Better late than never: Happy X-mas! Above are Miki Liukkonen's poem collection and Outi Pyy's Trashion! book which is full of DIY ideas

2 kommenttia:

  1. Lovely!
    Nice blog you have dear ♥
    Check out mine sometime if you'd like ♥
    AIMEROSE

    VastaaPoista