tiistai 27. marraskuuta 2012

Sugar

Photobucket
Sain jostain Tigin Bed Headin Candy Fixations -sarjan testereitä kokeiltavaksi, ja vakikäyttöön oli pakko ostaa kaksi tuotetta FeelUniquelta:

Sugar Dust -hiuspuuteri: Muistin taas miksi blondina ollessani käytin päivittäin hiuspuuteria! Tigin tuote ei kumminkaan saa nykyään tummaa hiuskuontaloani näyttämään hilseilevältä lumikasalta, vaan tuote katoaa hiuksiin huomaamattomasti, antaen pöyhkeyttä ja tekstuuria :).

Sugar Shock -"muotovaahto": En nyt tiedä tämän putelon tarkkaa määritelmää, mutta kun olin ehtinyt rakastumaan tuotteen vaahtokarkkituoksuun (joka ei siis ole liian purkkamainen kaikessa makeudessaan), rakastuin myös itse tuotteeseen! Oma tukka tahtoo yleensä lässähtää jossain välissä päivää ja liimautua päänahkaa vasten ilman säännöllistä tupeerausta, mutta tällä saan hiuksiin runsautta ja tukea.

Tuotteissa on siis oikeasti sokeria, kuten tuo hiuspuuterikin on super kevyttä ja ilmavaa sokeripölyä. Aidon sokerin käyttö taitaa selittääkin kummankin tuotteen ihanan tuoksun :). Tahmeaksi nämä eivät hiuksia kumminkaan jätä, vaan tosiaan kuten jo muutaman kerran sanoin: täydellisen pöyhkeiksi ja runsaiksi.

Tämä ei ole mikään maksettu mainos, kunhan oikeesti tykästyin tuotteisiin :D. Toki Tigi saa lähettää minulle rahaa, kyselkää sähköpostista vaikka osoite, olen uskollinen asiakas!! :DD


/Couple products from Tigi's Candy Fixations collection, I have fallen in love with them!

5 kommenttia:

 1. Anonyymi21.43

  Blogin ulkoasu takas valkoseks!! Se oli paljo selkeempi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän mustasta, kun kuvat tulevat mielestäni paremmin esille :). Saisko perusteluita, että mikä tässä on epäselkeempää? Valkoinen teksti mustalla pohjalla? Entistäkin leveämpi blogimalli? vai joku muu syy?

   Poista
  2. Anonyymi16.31

   Valkonen teksti mustalla ja epäselkeys esim. kuvien reunojen sijainnissa, en osaa oikein selittää..:S Mut ei ainakaan muhun iske tän värinen tausta, koska nyt tää näyttää lähinnä siltä, että blogi tilttaa jotenkin ja siks näyttää värit väärinpäin:(

   Poista
  3. Oookkei, hyvä tietää. Nyt vähän kiire, mutta voin kaventaa blogimallia jos se auttas ton kuvien reunojen kanssa. Tohon tilttaus efektiin joudut varmaan tottuun :D Miellyn meinaan koko ajan enemmän ja enemmän tähän mustaan taustaan, fonttia voin toki suurentaa tai muuttaa väriä hieman tummemmaksi, niin teksti ei "hypi" niin pahasti silmissä.

   Kiitti kumminkin, kun viittit vastailla mikä mättäs :)

   Poista
 2. Anonyymi22.40

  love the packaging!
  s

  VastaaPoista