perjantai 23. marraskuuta 2012

Jotain

Ihmettelen taas mihin tääkin viikko on kokonaisuudessa kadonnut, tai mihin ylipäätään viimeinen kuukausi on hävinnyt! Olen saanut tänään hyväksyttyä sen tosiasian, että tänään on perjantai, ja viikonloppuna ei tarvitse olla koulussa tuijottamassa tietokoneen näyttöä. Viimesin kohta kuulostaa omassa päässä aivan mahtavalta :D.
Viime perjantaina olin nopeella visiitillä Hesassa Hennan kans ja käväistiin Indiedays Inspiration -juhlissa. Oman kameran akku sanoutui irti, mutta onneksi paikan päällä sain kuvautettua asuani:
Photobucket
Hame/Skirt - Acne
Paita/Shirt - Monki
Kengät/Shoes - 2hand
Kaulakoru/Necklace - Uniqeco


Acnen hame (joka ei vieläkään pääse valokuvassa kaikkiin oikeuksiinsa) on viimeinkin selvinnyt tupakka katastrofistaan Flow festareiden jälkeen! Asu oli muutenkin mielestäni naurettavan stereotyyppinen bloggari puku: jotain käytettyä (laukku, jota kuvassa ei näy), jotain ketjumerkkiä, jotain itsetehtyä, jotain suomalaiselta merkiltä ja jokin merkkivaate :D


3 kommenttia:

 1. Noi kengät on aivan ihastuttavat!

  VastaaPoista
 2. Mistä tupakka katastrofista?:d ihanat vaatteet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain oli tupakin tulipää hypännyt hameelle kesken festareiden ja polttanut reiän siihen :(. Hame on sellaista "muovin" tapaista kangasta, joten poltti heti reiän lävitse, mutta onneks löysin korjausompelimon lähistöltä :) Tuossa hameessa ei onneksi ylimääräinen sauma haittaa yhtään mitään :).

   Ja kiitti molemmille!

   Poista