sunnuntai 21. lokakuuta 2012

BRLNEW

Photobucket
Photobucket
Kengät/Shoes, T-paita/T-shirt - Jimmy's
Photobucket
Mekko/Dress - 24Colour
Photobucket
Photobucket
Kengät/Shoes - Jumbo (2hand), Underground, Kengät/Shoes - Jumbo (2hand)
Photobucket
Kengät/Shoes - 2hand
Photobucket
Photobucket
Hame/Skirt, Mekko/Dress - Urban outfitters
Photobucket
Mekko/Dress - 2hand, Cos
Photobucket
Takki/Coat - Minimum
Photobucket
Takki/Coat - Cos, Hame/Skirt - Bershka
Photobucket
Kengät/Shoes - 2hand, Converse


Tulihan siä Saksassa tosiaan vähän shoppailtuakin :). Maiharit ja talvitakit tulivat tarpeeseen, sillä edelliset yksilöt olivat täysin riekaleina ja palasina. Fishtail mallista mekkoa ja/tai hametta taas himoitsin koko viime kesän, joten tulipahan nyt ostettua ens vuotta varten :).

Ehdottomasti parhaat löydöt tehtiin kumpikin Suvin kanssa Prenzlauer Bergissä, sieltä löytyi kummankin tyyliin (jotka eivät kovinkaan samanlaiset ole) sopivia vaatteita ja paljon! Eräs tuolla Prenzlauer Bergissä olevista kaupoista oli tuo Jimmy's, ostin sieltä kengät, mutta myöhemmin palasimme katsomaan sieltä Suville vielä erästä laukkua. Paikalla taisi olla omistaja, sillä kun hän kuuli myyjiltä, että tulimme toistamiseen katselemaan kauppaan, hän alkoi puhua nopeaa saksaa jolloin lopputuloksena oli se, että meille molemmille sysättiin alekuponkeja käsiin ja Suvi sai laukustaan vielä erikseenkin alennusta :). Muutenkin saksalaiset olivat tosi lämpimiä ja ystävällisiä! Reissun "kantisbaarissa" baarimikko osti meille ruusuja ja tarjosi ilmaiset juomatkin :).

Vintage kaupoista sen verran, että kaupat olivat useimmiten todella siistejä, mutta hintataso oli ehkä pikkuisen yleistä, mutta ei sentään Suomen, hintatasoa korkeampi. Tosin huomioon pitää ottaa se, että maleksin niin sanotulla turistivyöhykkeellä.


/Some new things from Berlin :).

1 kommentti: