keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Instinct


Myöntääkö kukaan muu täällä omaavansa tavan haistella uusia vaatteita? Itselläni tuo tapa on ollut jo pidempään, vihaan H&M:n teollisen hajuisia kledjuja ja rakastan osaa käytettyjen vaatteiden tuoksuista: häivähdys edellisen omistajan hajuvettä tai sitten vain se mummolan haju. Kun äiti toi Roomasta mulle tuliaisiksi pari neuletta, hätkähdin kun huomasin, että kumpikin tuoksui Roomalle! Se makea tuoksu, joka ei haise tippaakaan tupakille, vaikka joka toinen siellä polttaakin. Miksei Tampere voi haista siltä, vaan täällä on paljon tunkkaisempi ja tylsempi ilma?
Mutta joka tapauksessa, niitä Rooman tuliaisia:
Photobucket
Photobucket
Neule/Cardigan - 2hand, Jil Sander
Neulemekko/Knit - Koiné
Laukku/Bag, Käsineet/Gloves, Ranneke/Bracelet - ? 

Jil Sanderin beige cashmereneule löytyi kuulemma Piazza del Popolosta pohjoiseen löytyneeltä ulkoilmakirppikseltä. Tapahtumaan oli alle kahden euron sisäänpääsymaksu, ja paikalla oli lähinnä roomalaisia. Neule maksoi vain parikymmentä euroa.

Ja lisäksi tän päivän löydöt. Viininpunaiset sukkahousut nyt oli pakko ostaa, ja SuperMukavasta oli mahdoton hakea pelkkä REVS, kun koko kauppa on pullollaan maailman ihanimpia vaatteita ja asusteita.. Tässä REVSin numerossa saa muuten valita kahdesta kannesta, joko mies- tai naismallista. Valitsin itse tuon miesmallikannen, sillä miehiä näkyy yleensä aivan liian harvoin muotilehtien sivuilla saatikaan kannessa.
Photobucket
Photobucket
Sukkikset/Tights - Stockmann
Sormus/Ring - Vintage Garden

/First two pics: Some souveniers my mom brought for me from Rome. That Jil Sander's cashmere cardigan was found from an outdoor fleamarket.

Under them are my today's shoppings. I was so excited when I got the newest REVS magazine in my hands, I adore that paper!

2 kommenttia: