sunnuntai 16. syyskuuta 2012

I pray you learn to trust. Have faith in both of us

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Neule/Knit - Carlings
Paita/Shirt - Cheap Monday
Farkut/Jeans - Levi's
Kengät/Shoes - 2hand
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tänään päivä on kulunut mukavasti sängyn pohjalla lukiessa, nukkuessa ja laiskotellessa. Päivän kohokohtana oli se, kun jaksoin marssia pakastimelle hakemaan jäätelöä katsoessani elokuvaa "Kaupungin valot" (Chaplin on vain niin ihana!!).
Eilen taas kiertelin kaupungilla parin kaverin kanssa baareja ja kävästiin yhessä pimeessäkin, kun kaveri oli sellaisen järkännyt autioituneeseen rakennukseen. Voisi mun puolesta olla pysyväkin paikka - baarissa oli ihan erilainen tunnelma, kun tila oli valaistu osin kynttilöillä, jotka loivat ilmavirran mukana liikkuvia varjoja graffiteista peittyneille, osin halkeamia täynnä oleville seinille ja katon tuntumassa leijui ohkainen tupakansavukerros. Kaljakin maksoi puolet vähemmän kuin "oikeissa" baareissa :).

5 kommenttia:

 1. Beautiful outfit, perfect in every way! You look absolutely gorgeous!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi15.59

  sulla on kyllä niin upeita nää asukuvat ja kaikki muutki kuvat <3

  VastaaPoista
 3. OMG where did you shoot this? the forest looks so magical! so lucky you got to be in such a cool space! love the outfit and the backdrop, wow wow!!! damnnnn... Oh btw you must check out my first hand experience coverage on LFW from a UK blogger's perspective, get ready for image juicy content.

  xx nathan.niche
  http://www.the-provoker.com/2012/09/lfw-ss13-part-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha thanks!! The forest is typical lanscape here in Finland, I live between two forest so... I have had enough of it :DD

   Poista