perjantai 7. syyskuuta 2012

hawk moth

Photobucket
Bleiseri/Blazer - Vintage Garden
Farkut/Jeans -  Lee
Paita/Shirt - 2hand
Kaulakoru/Necklace - Uniqeco
Kengät/Shoes - Dr. Martens
Photobucket
Keli näyttää ulkona sen verran hirveältä, että olen kehitellyt itselleni täksi viikonlopuksi sisätekemistä. Tänään lähen Hennalle kirjoittamaan leffakäsistä. Ja varmaan katsoon lastenohjelmia :D. Alkuperäinen suunnitelma oli lähteä juhlimaan koululaisten kanssa, mutta kiitos sään, ei huvita. Ja eilenkin tuli jo juhlittua 100 aamun kunniaksi. Huomenna luvassa työpäivä ja muffinssien leipomista :).

Blogiin tulee muuten kohta pian lukijatutkimus, sillä oon lähdössä mukaan Inspiration-konseptiin (lisää infoa seuraa, kunhan saan luvan paljastaa näitä salaisuuksia :)). Tällaista infoa kuitenkin on jo olemassa:

"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta."

Olis tosi kiva, jos lähtisitte messiin tohon lukijatutkimukseen (löytyy tuosta sivupalkista), teillä on mahdollisuus voittaa superlahjakortti (joka käy mm. Vilaan, Dinskoon, Nellyyn, Biancoon...) ja mä saisin mahdollisuuden vähän kartottaa teidän kiinnostuksia :)!

3 kommenttia:

 1. Anonyymi21.24

  Tykkään hulluna sun tyylistä, toi bleiseri ja burgundit housut on ihana yhdistelmä! Onnittelut Inspiraatioon pääsystä, odotan innolla mitä tuo tullessaan.

  Cathrine

  VastaaPoista
 2. Toi bleiseri sopii sulle täydellisesti! :) xx

  VastaaPoista
 3. Kiitti teille molemmille :---)!

  VastaaPoista