perjantai 3. elokuuta 2012

They said "sit down" I stood up - Stocholm

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketHelou taas ja terveisiä Tukholmasta! Lähdettiin tosiaan parin päivän matkalle Ruotsin puolelle shoppailemaan, vaikka kyllä kulttuuriakin sai kokea viiden minuutin Banksy -näyttelyssä :).
Lennettiin Norwegianilla Arlandaan (olin saanut tarpeekseni risteilyaluksista jo Tallinnan matkalla), josta päästiin keskustaan flygbussarnalla. Hotelliin päästyämme tuli hieman ongelmaa, sillä meitä ei oltukaan merkitty listalle, ja meidät meinattiin jo lähettää johonkin muuhun hotelliin. Onneksi tilanne ratkesi ja me saatiin kai jonkun muun huone ja näin ongelmaa siirrettiin vain eteenpäin... Mutta kyllä hotelli Queen's oli sijainniltaan (Drottninggatan) kaiken ton arvonen! Lyhyt matka rautatieasemalle ja lentokenttäbussille, vanha kaupunki kävelymatkan päässä ja Weekday, Topshop, Urban Outfitters ja Acne heti kulman takana :).
Palataan viä ostoksiin ja muihin juttuihin myöhemmin (lähiaikoina olisi luvassa vielä blogin ensimmäinen arvonta ikinä!!), mutta mä oon lähössä kohta ratsastaan tän päälle puolen vuoden tauon jälkeen ja nyt vähän jännittää ja pitää alkaa valmistautuun :D.

/I made a short trip to Stocholm. We flew by Norwegian to Arlanda. Our hotel (Queen's) was situated just in the center, just around the corner was Acne, Topshop and all the other shops!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti