maanantai 6. elokuuta 2012

Arvonta


Photobucket
Sain omien korviksieni mukana teillekin arvottavaksi Coca-Cola Light -korvikset Roosa B:ltä. :)

Jos haluatte osallistua arvontaan koruista, niin
1.Keksi itsellesi nimimerkki
2.Vastaa kysymykseen: Mikä oli lempparijuomasi tänä kesänä?

Onnea kaikille, kilpailu päättyy lauantaina 11.8. klo 21:00./I made a little competition, but sorry guys, it's only for finnish readers :(9 kommenttia:

 1. Awesomeness!

  Menen omalla nickilläni, eli Heecaroona. Lempparijuomani tänä kesänä oli tietysti kunnon tavallinen kokis. Olin lähes viikon Roomassa paahtavassa kuumuudessa ja mikään ei maistunut silloin paremmalta kuin kylmä kokis suoraan tölkistä tai lasipullosta!

  arrogant.alice@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Nimimerkki on Julie, paitsi jos jollakulla muullakin on kyseinen niin sitten Scork.
  Lempijuoma oli ihan vaan Ginger Ale :---D

  juulia96@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Omalla nimelläni täällä. Mun lempparijuomia on tänä ja muutamana edellisenäkin kesänä ollut Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan limpparit. Ja jos joku tietty pitää vielä valita, niin se veriappelsiinin makuinen :>

  VastaaPoista
 4. Poiketen muista, mun nimimerkki vois olla Lissu. :D Lempparijuoma tänä kesänä on kylmä ja raikas lähdevesi. Jano lähtee ja se viilentää mukavasti lämpimällä säällä. :)

  karhunen.liisa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Iha tällä omalla blogger-nimimerkillä lähen liikenteeseen :) Mun lempparijuoma tänä kesänä on ollu melko yllättävä; Vichy-vesi! En oo aiemmin juurikaan tykänny maustamattomasta kivennäisvedestä, mutta jotenki näin kesällä se on ihanan virkistävää :)

  homssu_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Vesi, appelsiinimehu ja kuiva omenasiideri!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi19.52

  Mut on tunnettu aina monilla eri lempinimillä mutta valkkaan tähän Hemulin! Ja lempijuoma on ollu kestosuosikki eli kokis, siks noi korvikset ois niin siistit 8)

  helmo_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. love the blog

  come follow the first ever fashion blog from a Guys POV, let He know what you think

  Fashion by He

  VastaaPoista
 9. Lemppari tänä kesänä on ollut itse tehty jäätee, joka on paljon parempaa kuin kaupassa myytävät valmiit jääteet ja jauheet. Mutta kyllä Cokis ja Fanta maistuu kesähelteillä.

  VastaaPoista