sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

I love you the best. Better than all the rest.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Shortsit/Shorts - DIY
Paita/Shirt - KaksiTvå
Kengät/Shoes - Kurt Geiger
Arskat/Sunnies - Ray Ban
Photobucket


Tässä jonkun päivän helleasua. Ton paidan sain tosiaan silloin Indian summerista kaupan päälle lahjaksi, kun olin ostamassa KaksiTvån farkkuliiviä :). Hihat leikkasin pois, mutta oon siis aivan rakastunut tuohon printtiin! Shortsit on leikattu vanhoista kulahtaneista farkuista, ja lisäsin niihin nuo pitsireunukset vähän aika sitten jonkun editorialin innoittamana. 

Tänään päivä sujui kaverin rippijuhlissa, jossa oli hyvää ruokaa ja paljon tuntemattomia ihmisiä. Laittelen tännekin pari kuvaa, kunhan saan ne ulos kamerasta. Jos ei muuta, niin ainakin näytän hyvin Diesel painotteisen asukokonaisuuden :) 

Eilen taas oltiin kaveriporukalla Ruusiksessa uimassa ja juomassa. Saatiin loppuillasta väsättyä pystyyn nuotiokin, joten hyttysistä ei ollut niin paljoa vaivaksi :D. 


/Above is my outfit from one hot summerday. 
I got that T-shirt as a gift when I bought KaksiTvå's denim vest from Indian summer vintage shop. I only cut the sleeves off. I love the print! I have had a very relaxing weekend :).

6 kommenttia:

 1. niin söpöt nuo shortsit♥

  VastaaPoista
 2. your shorts are just lovely.
  kw, ladiesinnavy

  VastaaPoista
 3. the lace detail is amazing!
  xxx Ros.e.

  VastaaPoista
 4. Sie jaksat yhä uudelleen ja uudelleen ihastuttaa ja ilostuttaa minuu siun blogis upeilla ja ihanilla kuvilla ♥ Siun blogiviestejä jaksaa kerta toisensa jälkeen uudelleen selata, kun ne on niin ihanaa katseltavaa .)

  heitin siulle btw myös haasteen, koska blogisi on niin nam ♥ http://ffuckyeahhappy.blogspot.fi/2012/06/ich-liebe-dich.html

  VastaaPoista
 5. amazing pics!

  www.thevstyle.com

  VastaaPoista