sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Vilnius/Helsinki

Tänään mulla on ollut vihdoinkin aikaa vain olla, datata auringossa ulkona, istua laiturilla, mutta myös vihdoinkin ottaa kuvia Vilnan tuliaisista ja eilisistä Hesan löydöistä :). Olin eilen tosiaan Hesassa eka päivän shoppaamassa ja sitten illan vanhalla jäähallilla hyppimässä The Prodigyn tahtiin!

Mutta niihin ostoksiin:

Vilna/Vilnius
Photobucket
Calvin Klein - Eternity Summer
Photobucket
Neule/Knit - Massimo Dutti
Photobucket
Photobucket
Laukku/Bag - Prestige, Mekko/Dress - Massimo Dutti
Photobucket
Photobucket
Hame/Skirt - Bershka

Helsinki
Photobucket
Photobucket
Liivi/Vest - KaksiTvå

Löysin ton liivin Indian Summer -kaupasta, aivan ihana pleissi! Mukava kauppa ja vielä mukavampi myyjä, sain yllätyslahjana vielä tuon alla olevan KaksiTvån T-paidankin :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Liivi/Vest - Weekday
Photobucket
Kaulakoru/Necklace - Laura Vartio

Oikeastaan koko Hesan shoppailureissun pääideana oli käydä Islandissa katsomassa Youth vs Futuren sulkakaulakoruja, mutta Punavuoreen päästyämme Island olikin kiinni! Voin sanoa, että vähän harmitti :/. Jatkettiin pettymyksestä huolimatta matkaa Helsinki10:iin ja siellä olikin ihan samoja kaulakoruja :).
Photobucket
Ehdittiin myös käydä Fashion Stock Salesissa Vanhalla. Sieltä löytyi paljon kiinnostavia kojuja, huomattavasti enemmän kuin Tampereen vastaavissa tapahtumissa, kuten myös Lumin koju. Huomioni kiinnittyi Lumin mintun vihreään lompakkoon, jossa on origami tyylinen kolikko-osio (kirjoittaja on kuolannut sitä viikkoja) ja pakkohan se oli saada n. 40 euron alennuksesta! Rahaa jäi sitten myös pieneen mätsäävään kukkaroonkin :)
Photobucket
Lompakko+kukkaro/Wallet+purse - Lumi
Photobucket
Sormus/Ring - Vietto

Samaisesta tapahtumasta löytyi tää ihana perhossormus! En tiä mikä pakkomielle mullekin on tullut perhosiin, kun niitä liitelee jo blogin ulkoasussakin :D.
Photobucket
/Some new things I bought yesterday from Helsinki and some clothes which my mom brought me from Vilnius.

6 kommenttia:

  1. Thanks for sharing. You’re going to love that perfume!

    VastaaPoista
  2. Auuh ihania kuvia ja suurta kateutta herättäviä ostoksia! Muutenkin tykästyin sun blogiin ihan huikeesti, pakko tulla stalkkailemaan jatkossakin! :D

    http://poptartdame.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, kiva kuulla et tykkäät :))

      Poista