torstai 10. toukokuuta 2012

38°C=100°F

Photobucket
Photobucket
Sain äidiltäni lahjaksi muutama päivä sitten Sensain 38C ripsarin. 
Ripsivärin ideana on se, että maskara lähtee vain yli 38 asteisella vedellä pois silmistä, joten se lupaa kestää itkemisen, hikoilun yms veden ja kosteuden. En ole itkeskellyt tällä viikolla, mutta ainakin ripsari kesti parin tunnin metsälenkin, juoksulenkin ja järveen hyppäämisen (!!kastoin eilen talviturkkini!!) vaivatta. Ite satun vielä kuulumaan siihen ihmisryhmään, jolla yleensä hiukset sotkeutuu ja lätistyy pienessäkin vireessä ja meikit valuvat poskille muutaman tunnin jälkeen laittautumisesta...
Kuvissa ei oikein tajua mittasuhteita, mutta ripsarin harjaosa on hieman normaalia pienempi. Aluksi tuo hieman epäilytti, kun oli muka "tottunu jo sellatteeseen isompaan", mutta onhan se ollut tosi kätevä ja paljon siistimpi.
Oon kyllä ollut tosi tyytyväinen :). Hinta pikkasen hirvittää (n. 20 euroa), mutta jos varaa on, aion kyllä jatkossakin käyttää!

/New mascara that I got from my mom. It's Sensai Mascara 38 C. It resists tears and humidity but washes off easily with water at 38°C or higher. I have been very happy with it. :)

2 kommenttia: