torstai 26. huhtikuuta 2012

Teddy

Kävin pari päivää sitten kaverin kanssa tonkimassa Radiokirppiksellä, ja pitkästä aikaa minäkin sain tuntea kunnon ihmisvihaa.. Myyjät olivat vain käsittämättömän tympeitä! En ensimmäisellä reissulla saanut ostettua haluamaani neuletta, sillä alle viiden euron ostokset sai ostettua vain käteisellä, mikä on ihan ok, jos se kerta on käytäntö, mutta sain kuulla sen varsin v:mäisellä äänen sävyllä, ja samassa lauseessa oli vielä käsky kipittää viemään juuri löytämäni kaunokainen takaisin sinne kirpparin perukoille. Mulle sitä ei ainakaan myytäis...
No kävin sitten kumminkin hakemassa neuleen, tällä kertaa käteisellä varustautuneena, vaikka pari tuntia aikaisemmin olinkin vannonut olemaan astumatta Radiokirppiksen ulkokynnyksen yli vähään aikaan. Ennen neuleen maksua tosin piti odottaa, ett myyjä sai myytyä kaverilleen laukun jonon ylitse..
Jäi tosi karvas maku suuhun tosta reissusta, mutta tässä se mun villa-silkki-cashmir -sekoitteinen Repeatin neule olisi, ja samalla myös pari muuta viime aikaista ostosta :) :
Photobucket
Neule/Cardigan - 2hand, Repeat
Photobucket
Toppi/Top - Object (Vilan ystävämyynti/Vila's sample sale)

Nää seuraavat kuvat synty sivutuotteena, kun olin autiokämpillä kuvailemassa. Neule ja mekko ovat uusia, nalle on nimeltään Petteri, joka ei todellakaan ole mikään uusi kaveri :D. Tukassa on ihomaalia, ei pelkoa, että olisin sen tuon väriseksi värjännyt (vaikka se onkin mun mielestä ihan siisti väri...).
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Neule/Cardigan - Vila (Vilan ystävämyynti/Vila's sample sale)
Mekko/Dress - Dr.Denim
Kaulus/Collar - DIY
Kassi/Bag - Ponkes
Kengät/Shoes - Topshop

/Some new things I have bought lately. The red Repeat's cardigan (wool-silk-cashmere) is from flea market. 
The last three shots are by-products. I was taking some pics in an abandoned house. Teddy's name is Petteri and don't worry, I haven't dyed my hair, it's just paint (although I think that it is quite cool :))

2 kommenttia: