keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Dark side of the Moon

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kävin eilen katsomassa Tomin kanssa Timo Vuorensolan ohjaaman Iron sky -elokuvan ja samalla sitten käytiin syömässäkin oikein kunnolla Speakeasyssa :). Voisin syödä loputtomasti Speakkerin ranskalaisia... ja wingsejä... Tuli vatsa ainakin täyteen, varsinkin oltiin sitä ennen päivällä syöty Sokoksella jäätelöäkin :) Ja mä olin juonut Cafe Moccan (se on heikkouteni!). Tosin eilen en saanut samanlaista ahaa elämystä kahvin juonnistani, kuten yleensä, sillä siinä oli oudon viinamainen maku... Kuin olisi Ural Moccaa juonut... yök. Ja normaalisti Sokoksen Moccassa ei ole mitään vikaa (paitsi siis hinta..).
 
ja niin se leffa: se oli mahtava!! Leffa jossa on oikeasti kaikkea: mustaa huumoria, natseja, ajankohtasia juttuja, globaaleja konflikteja sekä tietenkin romanttinen sivujuoni. En voi muuta sanoa kuin että paras elokuva, minkä olen hetkeen aikaan nähnyt! Tosin voiko elokuva mennä pieleen, jos lähtökohtana on kuun pimeällä puolella asustelevat natsit :D? Tulipahan selvitettyä Michael Jacksoninkin kohtalo: kuunatsit ovat varmasti aikoinaan kaapanneet poloisen ja vaalentaneet hänen ihonsa (tämä ei siis ole spoilaus vaan luovaa päättelyä)..
..Lähdenkin tästä keittiöön ja liityn veljeni seuraan tuijottamaan kuuta ja bongaamaan natseja! :D


/Yesterday we went to movies and to eat in Speakeasy.
The movie was awesome! It was a Finnish movie called Iron sky. One of the best movies I have seen lately! I loved the black humor in it :D.

4 kommenttia:

 1. cute!!!

  http://glamourgirl-bg.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oooh this looks so yummy

  NRC ♥

  VastaaPoista
 3. i loooove your skirt!!

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  VastaaPoista
 4. Thanks for you all!! :)

  VastaaPoista