torstai 22. maaliskuuta 2012

New. Again.

Photobucket
Mekko(vasen)/Dress(left) - UFF 
Mekko(oikea)/Dress(right) - Marni for H&M
Photobucket
Photobucket
Kengät/Shoes - Fizzi
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kengät/Shoes - Fizzi

Nyt vihdoinkin niitä viimeaikaisia ostoksia :) Kuvausvalo ehkä vähän perseelleen, mutta ei sen niin väliä. Sain sentään otettua itseäni niskasta kiinni edes sen verran, että vaatteista on edes jonkinnäköistä kuvamateriaalia! :D
Taidan olla siirtymässä tyylillisesti naisellisempaan suuntaan, sillä himoitsen joka toinen päivä uutta mekkoa... Tuon UFF:inkin mekon ostin silkan söpöyden tähden! Yleensä ostan vaatteita methodilla tarvitsen, vaate on mielenkiintoinen tai sitten vain niin ruma, että se oikeastaan onkin jo aika kaunis.
Eipä tässä kai muuta... Tänään oli sellainen tylsä tavallinen päivä, jossa valopilkkuna toimi Paunun bussikuski. Normaalisti Paunun bussikuskeilta kuuluu lauseita tyyliin: "Tunkekaa, tunkekaa sinne perälle, kyllä tänne viä mahtuu!!" tai: "Hei sä blondi siällä!! Ooksä kuuro vai eikö sana vaan toimi?!!"... Mutta tänään naiskuski sanoikin "Terve" ja "kiitos". Ja kun istuin bussin perälle tuijottamaan tyhjyyteen ja ajatellen harmaan sävyistä loskaa, huomasin peileistä kuinka kuljettaja vilkutti jokaisella pysähdyksellä bussista pois nouseville ihmisille. Aluksi en uskonut sitä. Ei Paunun bussissa. Mutta kun tapahtuma toistui kerta toisensa jälkeen, huomasinkin alkavani hymyillä. Omalla pysäkillä olikin pakko vilkuttaa tuolle ihanalle kuskille takaisin :)

/Some new things that I have bought lately :)

2 kommenttia:

  1. I love your shoes on the first picture at the right side !

    http://www.elitebarcelonablog.es/

    VastaaPoista
  2. This is a friend request, I'd like to invite you to be my friend and follow each other!:)
    Please stop by my blog and, if you like it, let's be fashion pals!:*

    VastaaPoista