maanantai 19. maaliskuuta 2012

Let them eat cake

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Mekko/Dress - 2hand
Bleiseri/Blazer - 2hand
Kengät/Shoes - Fizzi

Tän päivän asu sai inspiraatiota siitä eilen katsotusta Marie Antoinette -elokuvasta. Tuli vaan pakonomainen tarve pukea päällensä jotain äklöpastellia ja liehuvaa. Ja tosiaan rusetti. Minä itseasiassa inhoan rusetteja.. Äklöpäivääni kuului myös punaisten ruusujen osto! 
 ..Paitsi että nyt pitää varmaan paljastaa, etten ole vielä ihan kajahtanut, jotta kukaan ei hälytä tänne väkeä Pitkästäniemestä: ostin ruusut yhteen valokuvausprojektiin, en sen takia, että voisin jatkaa ruusunväristä rusettifantasiaani vielä vähän kauemmin. :DD 
Voisin nyt välttää hetken aikaa pitsin ja puuterisävyjen valtaamien leffojen katselemista, vaikka se rusettikin alkoi loppu päivästä tuntua ihan järkevältä siinä kaulassa.

/My today's inspiration was Marie Antoinette movie which I saw yesterday. I just had that strange feeling which made me wear a dress and even a bow! I actually hate bows. But at the end of the day the bow felt very familiar to me.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu :)

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Upea toi mekko!

  VastaaPoista
 4. Great post, fantastic photography!

  VastaaPoista
 5. You are beautiful and your blog is amazing. I just stumbled upon it now. Love the header picture- it is STUNNING. I'm your newest follower.

  jules
  http://lejewls.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kiitti kaikille/ Thanks for all :))

  VastaaPoista