torstai 29. maaliskuuta 2012

Are you a lucky little lady in the City of Light

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Neule/Cardigan - Putiikki Rannalla
Hame/Dress - 2hand
Kengät/Shoes - Topshop
Kello/Watch - 2hand
Vyö/Belt - 2hand
Kauluspaita/Shirt - 2hand
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jos iltapäivän sateen unohtaa, tänään oli aivan ihana sää :). Lisäksi vielä kun tykkään keväisestä Tampereesta tosi paljon: Ulkona liikkuu jo ihmisiä, voi jäädä ulos istumaan, mutta kaikki juopot eivät ole vielä ehtineet nousta koloistaan täyttämään joka nurkkaa.
Huomenna mun pitää kumminkin luopua tästä mun keväisestä Tampereesta, eikä vain sen takia että lehdet povaavat takatalvea, lumimyrskyjä ja pakkasta, vaan koska lähden Vilppulaan Tomin kanssa. Vähän pelottaa mennä niin keskelle korpea (En tiedä Vilppulasta mitään, joten miellän sen korveksi. Sori vilppulalaiset :D), yleensä viihdyn paremmin kaupungeissa kuin mettässä, mutta toivottaasti tästä tulee hauska viikonloppu :)!

/Today was such a beautiful day! I love spring :) Unfortunately it looks like it's going to snow on weekend.. And there is going to be minus degrees (Celsius) again..
On weekend I'm going to the middle of nowhere with Tomi, I usually like to stay in cities but I hope that we will have a fun weekend :)!

5 kommenttia:

 1. Ihana asu! Mun poikaystävän isovanhemmat on Vilppulasta. En oo kyllä ehtiny käydä siellä vielä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Itekin oon menossa sinne just poikaystävän isovanhempien takia! Saa nähdä miten käy, kerron sit minkälaista siä ees on :D

   Poista
 2. Beautiful photos!

  VastaaPoista
 3. this is a really good blog
  I like very much these photos, your style, the colors!
  so happy to find your blog my dear, I m your new f ! :-)

  xxx Ros.e.

  VastaaPoista